3-6 Νοεμβρίου 2022 | 6η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Γνωρίστε μέσα από τα λόγια τους για τον θεσμό των Βραβείων MATAROA τους δέκα επιλεχθέντες καλλιτέχνες που διακρίθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 70 συμμετοχές για να παρουσιάσουν το έργο τους στο πλαίσιο της 6ης Art Thessaloniki Contemporary Art Fair (3-6 Νοεμβρίου 2022).

H έκθεση και το βραβείο νέων καλλιτεχνών MATAROA είναι για τρίτη χρονιά εδώ για να δώσει το βήμα σε ανερχόμενους καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους. Μια πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Εταιρείας και της Art Thessaloniki Contemporary Art Fair συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της θέτοντας τους νέους δημιουργούς στο επίκεντρο της πολιτιστικής σκηνής της χώρας.

Οι επισκέπτες της 6ης Art Thessaloniki Contemporary Art Fair μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση MATAROA, να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους έργο στην κάλπη που βρίσκεται στον χώρο.

Μετά την τελική αξιολόγηση της επιτροπής και την επεξεργασία της ψηφοφορίας του κοινού, η επίσημη ανακοίνωση των βραβείων θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 19.00 στο περίπτερο 9 της ΔΕΘ-HELEXPO.

Αλλά καλύτερα, ας αφήσουμε τους δέκα νέους καλλιτέχνες να μας πουν δυο λόγια για τη συμμετοχή τους στην έκθεση και τα βραβεία MATAROA.